NTE Laget mitt

Egge IL (klubben) er nominert til NTE Laget mitt, som er en del av det årlige sponsorbidraget til NTE. Du kan lese mer om konkurransen på www.nte.no/laget-mitt

Egge IL har her mulighet til å vinne inntil kr. 50 000,- som kan brukes til felles formål for klubben. Det er de lagene med flest stemmer som vinner. Det er mulig å avgi din stemme mellom 18. september kl. 09:00 til 24. september kl. 09:00. Det er mulig å stemme én gang per dag.

Det er også mulig for Egge IL å vinne pengepremie uavhengig av antall stemmer. Dette kan gjøres ved å legge ut bilde på instagram, med emneknaggen #ntelagetmitt i bildeteksten, og skriv hvilket lag bildet gjelder. Et vinnerbilde vil bli valgt ut etter kriteriene samhold og engasjement, og et vinnerbilde vil bli valgt ut ifra innsats for miljøet. Vinnerlagene får 10.000 kroner hver.

Alle med hjerte for Egge IL oppfordres til å bli med å stemme frem Egge IL til laget mitt!