Egge gutter 16 Kretsmester

Egge G16 avgjorde kretsmesterskapet til sin fordel i siste serierunde mot Nardo. Med seier 3-0 vant laget 0.divisjon G16 med bedre målforsjell enn Byåsen, og kan med det titulere seg som kretsmester.

Sesongen startet allerede i november 2015, med kvalifiseringsspill for overhodet å få delta. Egge, med seriemester i år både på G14 og G16, er nemlig av kretsen ikke definert som noe særlig utviklingsmiljø!! og må derfor igjennom kvalifisering. Egge vant alle kampene i kvalifiseringen og var dermed klar for det gjennomgående seriespillet hvor 14 laget knivet som heder og ære. Etter 26 spilte kamper endte Egge opp med 60 poeng og imponerende 108 skårede mål. Bak dette resultatet ligger foruten seriekampene ca  190 treninger, samt deltakelse i Storsjø og Norway cup.

Totalt 20 spillere kan titulere seg som kretsmester etter de kriteriene kretsen har fastlagt, inkludert to meget gode spillere som flyttet på seg i sommer.  Lagene som Egge kniver mot har alle over dobbelt så mange spillere å ta av, og har ikke minst hentet inn mange spillere fra andre klubber. 

Alle 26 spillerne i spillergruppen har bidratt meget godt denne sesongen, med høyt treningsoppmøte. Dette har også gitt stor fremgang for lag 2, som kun var en hårsbredd unna å vinne 2.divisjon. 

km-tittel-g16-2016