Praktisk informasjon fotballskolen 24-28 juni

Vi vil med dette ønske dere velkommen til fotballskolen 2019 på Egge. Nedenfor følger noen praktiske opplysninger.

Oppmøte

Deltakerne møter opp mandag  24. juni kl 0900 på skolegården Egge Barneskole. Alle er delt inn i grupper, og ansvarlig for hver gruppe vil stå plassert rundt og samle sine grupper etter hvert som deltakerne kommer. Dagene deretter er det oppmøte på gruppens faste tilholdssted kl 0900. Skolen er ferdig kl 1400.

Tilholdssted, gruppeinndeling og gruppeansvarlig

Alle gruppene har egne ansvarlig instruktør som følger deltakerne gjennom uken. Hver gruppe har også et eget tilholdssted. Tilholdsstedet benyttes som oppmøtested om morgenen, og det er her gruppene også spiser lunsj og avslutter dagen. Tilholdsstedet kan benyttes til å oppbevare reserveklær/sko etc.

Deltakernes gruppenavn er sendt ut pr epost til alle påmeldte

Mat, drikke og klær

Lunsjpausen er fra 1100 til 1200. Hver deltaker medbringer lunsjpakke. Uken er fysisk krevende, slik at vi anbefaler den enkelte å medbringe mer enn man gjør på en normal skoledag. Til lunsj mottar deltakerne en flaske sjokomelk/juice fra Tine. Behovet for drikke vil for øvrig være tilstede hele dagen. Hver enkelt må ha med drikkeflaske for å fylle på vann, til bruk under treningene. Deltakere på opplegg A (allsidig fotballskole) tar med joggesko og evt gymsokker for bruk i gymsal. Hver deltaker får for øvrig en t-skjorte, fotball og sekk første dag. Husk å kontrollere at dette er ordentlig merket med navn og gruppe hver ettermiddag.

Kafé, kiosk og sosiale tiltak

Det etableres kafé på klubbhuset og kiosk ved tribuneanlegget til Egge under fotballskolen. Vi oppfordrer foresatte til å ta turen innom skolen, både på treningsfeltet og i lunsjpausen. Slike besøk styrker den sosiale biten av skolen.

Program

For deltakere i opplegg A er det en halv dag med fotball og en halv dag med annen aktivitet.

For deltakere i opplegg B, blir barna å finne enten på kunstgressbanen eller nedre treningsfelt på Egge utenom lunsjtid.

Denne informasjonen er også lagt ut på Egge Fotball sin hjemmeside www.eggeil.no

Velkommen til en topp uke på fotballskole.

Tlf under fotballskolen: Linn Krogstad Kjelvik (988 73 651) – Thomas Lorvik (476 80 235)