Mandag 16. juni kl 19 på klubbhuset :  Møte med foreldre, lagledere og trenere.

Vi avklarer ansvar og informerer, så alle kan være trygge på at jentene får et fint opphold i Østersund. Viktig at alle foreldre som skal være med jentene deltar på møtet.

 

  • INNBETALING FOR OPPHOLD / DELTAGELSE MÅ SKJE SÅ FORT SOM MULIG, SENEST tirsdag 13.MAI.

 

Beklager at fristen er så kort, ta kontakt med Ingunn hvis du har utfordringer med å få satt inn pengene innen tirsdag . For opphold/ kost/ cupavgift er det 2 valg : A-kort :1550,-  inkluderer 3 måltider hver dag, bosted, cupavgift . B-kort :650,- inkludere cupavgift. Vi anbefaler A- kort til jentene. I denne prisen har laget lagt inn 150,- i tillegg pr. spiller pga at hvert lag må ha med seg en trener/ laglederfor hvert lag , som  trenger  A -kort. Vi kjøper også  inn frukt som jentene kan ha etter kampene, og felles kveldsmat noen kvelder.

Sett inn pengene på konto: 4202 47 07215

  • Innsamling av penger

I forbindelse med cupen har vi et ønske om å få kjøpt inn et ekstra sett med drakter ( kort arm) til jentene slik at de har noe å bytte med. Dette får vi ikke dekt av klubben. Vi har derfor bestemt at hele laget blir med å selger egg for å få inn penger, slik at det ikke blir enda større utgifter pr. spiller i forbindelse med cupen. Dag for utlevering av 10 brett pr spiller kommer senere.

Ellers starter vi med kaffe/kake salg på alle hjemmekamper for  å få inn penger. Les mer om dette/ ansvarsfordeling  i forbindelse med kampene.

Oppfordrer alle til å undersøke om de kjenner til bedrifter som kan sponse laget. En bedrift har meldt seg allerede.

  • Alle spillerne som deltar på storsjøcup har legitimasjonsplikt !

Det vil si at jentene enten må ha med seg pass eller bankkort med bilde, slik at vi kan vise hvor gamle de er. Se egen info om dette på hovedsiden til egge fotballklubb.

  • Overnatting

Man må betale for å overnatte på området utenfor skolen som jentene overnatter på. Teltplass koster 500,- campingplass koster 1500,-

 

Hvis det er flere ting du lurer på spør trenerne/ lagledere eller gå inn  på hjemmesiden til storsjøcupen 2014 : her