Håndball sesongen 2015/16

God morgen alle håndballvenner!

 

Nå er endelig terminlistene lagt ut på handball.no, og de som også har tilgang til TA – TurneringsAdmin kan finne de der.

 

Terminlistearbeidet har i år vært ekstra utfordrende, så først må jeg få takke alle sammen for at dere har vært så tålmodige med oss, og ikke minst positive tross alle utfordringer dere har hatt.

For det har vært mange ekstra utfordringer i årets jobb med terminlistene. Vi har som dere vet fått nye web-sider, og vi er alle enige i at de nye sidene har ikke vært særlig brukervennlige, og langt i fra optimale.

Dette jobbes det med kontinuerlig fra sentralt hold, så her vil det skje mye framover, som skal gjøre bruken lettere, og sidene mer oversiktlige.

I tillegg til de nye web-sidene har vi fått to nye systemer til som vi må forholde oss til fremover. SA – SportsAdmin og TA – TurneringsAdmin.

Dette har gjort utfordringene med å få lagt terminlistene større, da vi har måttet forholde oss til et helt nytt system når vi skulle sy sammen kommende håndballsesong. Dette har dessverre ført til at vi har måttet gjort noen prioriteringer pga. tidspress i forhold til publiseringsfrist. Jeg vet at jeg ikke har tatt hensyn til alle ønsker dere som klubb og lag har sendt inn, jeg har dessverre ikke hatt mulighet, og det må jeg innrømme ikke føles bra.

Men når det er sagt, så har dere nå tid frem til onsdag 7. Oktober med å kontakte motstander og bli enige om ny kampdato og tidspunkt til å flytte kamper i henhold til innsendte ønsker. 

 

På lang sikt så har jeg stor tro på at disse nye systemene vil gjøre hverdagen både for oss ansatte, og dere frivillige, lettere, men nå i en overgangsfase så kan dette virke litt langt fram, men vi skal komme dit, og det skal vi gjøre sammen!  🙂

 

Ønsker dere alle lykke til med kommende håndballsesong, og husk våre verdier – Innsatsvilje – Respekt – Fair Play – Begeistring 

 

 

Vennlig hilsen

Odd Roger Dullum

Klubbrådgiver Nord-Trøndelag/Helgeland

Norges Håndballforbund

Region Midt-Norge

Tlf.: 909 16 506

E-post: [email protected]

www.handball.no