PÅMINNELSE FRA NHF RMN

Til ALLE klubbadresser i NHF RMN

Sesongen 2015/2016 er iferd med å avsluttes og i den forbindelse ber vi om at klubber, lag, gjør alt for at alle kamper spilles, resultater ringes inn og ikke minst kamprapporter sendes oss (gjelder ikke kamprapporter for J/G10).

Det er meget viktig for oss i NHF RMN at alle kampene spilles og resultat blir registrert (gjelder ikke for J/G10), slik at tabeller blir korrekte (fra J/G12 og eldre), da det også skal være opprykk, kvalifiseringer og sluttspill i noen klasser.

Vi skjønner at dere som er mottakere av denne mail ikke har ansvar for innringt resultat og innsendte kamprapporter, men ber om at dere formidler dette videre innad i klubben.

NHF RMN beklager maset men håper dere vil være oss behjelpelig.

På forhånd takk.

Sportslig hilsen

Norges Håndballforbund Region Midt-Norge

Kamprapporter mm. kan sendes vår mailadresse: [email protected]